Kono Slimme Thermostaat: mooi design, gepersonaliseerd comfort en energiebesparing in één

LUX-KONO-Smart-Home-Thermostaat-01

Toen enkele jaren geleden de Nest thermostaat op de markt verscheen was dat het definitieve startschot van de slimme thermostaat als mainstream-product. De voorbije jaren zagen we dan ook de ene na de andere slimme thermostaat de kop opsteken. Sommigen bleken niet aan te slaan bij het grote publiek, andere zoals Nest, Tado, Honeywell Lyric en nog een aantal andere vonden wel hun weg naar menige #slimmewoning.

Lux is ook zo’n partij die zich met meer dan 15 miljoen verkochte thermostaten een aardig plaatsje in deze markt heeft veroverd.

De Lux Kono Slimme Thermostaat geeft je volledige temperatuurcontrole in je woning zowel wanneer je thuis bent, als wanneer je er niet bent. Dit compact slimme systeem verzekert je altijd van de optimale temperatuur.

De Lux Kono laat zich aansturen vanaf je smartphone of direct vanaf de thermostaat. Daarnaast maakt Kono Lux verbinding met je WiFi-netwerk en om zo gebruik te maken van de Home and Away Aware-functie middels geofencing waardoor de thermostaat weet of je al dan niet thuis bent. Op die manier kan de temperatuur automatisch aangepast worden voor een optimaal en efficiënt energieverbruik.

Bovendien beschikt de Lux Kono over nog een aardigheidje met de ingebouwde indoor luchtkwaliteitssensor zodat je de luchtkwaliteit in je woning kunt opvolgen.

Tot slot kun je een overzicht van het energieverbruik en de activiteit van de thermostaat raadplegen.

Integratie in je Domotica Systeem is mogelijk dankzij de ondersteuning met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. De Lux Kono is dan ook één van de weinige thermostaten op de markt die werkt met deze belangrijke 3 Domotica platformen.

Ook aan het design werd extra aandacht besteedt door afneembare afdekplaatjes aan te bieden in 6 verschillende kleuren zodat de Lux Kono altijd naadloos in je interieur past.

Op dit moment is Lux Kono enkel te koop in USA en Canada, maar we hopen dit product in de nabije toekomst in Europa te mogen begroeten.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s