Britse Smarthome fabricant Hive kondigt zijn eerste slimme indoor camera aan, de Hive View

Hive-Smart-Indoor-Camera-02

Krijg een compleet zicht op je woning met de nieuwe Hive View Slimme Indoor Camera. Met een vernieuwend design en dito functionaliteit geeft dit intelligente stukje technologie je volledige gemoedsrust.

De Hive View heeft een opvallend uitzicht met een afneembare magnetische kubuscamera. Je kunt de camera makkelijk en moeiteloos aansluiten en loskoppelen van  de camerahouder als je dat nodig vindt.

Webs je een andere kijkhoek op je woning? Simpel de kubus loskoppelen en deze plaatsen waar je het nodig acht. De Hive View kun je makkelijk terug aansluiten door de sterke magneten.

De camera biedt je een resolutie van 1080p HD zodat zelfs het kleinste detail kan opgenomen worden. En in het donker maakt de camera automatisch gebruik van nachtzicht voor heldere beelden tot over een afstand van ca 5m.

Alle beelden worden opgeslagen in een 24 uurs continu systeem. Of je kunt er voor kiezen om een betalend 30-dagen abonnement te nemen.

De Hive View is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en geborsteld koper of wit en champagnegoud. De prijs is omgerekend ca 215€ voor een enkele camera en voor een set van 2 camera’s betaal je ca 360€.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s