Brilliant Control, een Domotica Hub ter grootte van een wandschakelaar

Brilliant.png

Je #slimmewoning is slechts één tik ver weg wanneer je de Brilliant Control Domotica Hub in huis haalt. Je hoeft enkel één van je wandschakelaars te vervangen door deze Domotica Hub en je hebt onmiddellijk toegang tot alle slimme apparaten in je woning waaronder thermostaten, luidsprekers, verlichting en zoveel meer.

Daarenboven beschikt Brilliant Control over Amazon Alexa waardoor je eenvoudig een vraag kunt stellen waarop je onmiddellijk het antwoord krijgt. Zopas werd op CES 2018 ook aangekondigd dat Display Cards van Amazon in Brilliant Control wordt geïntegreerd. Daardoor functioneert het scherm net zoals dat van een Amazon Alexa-apparaat, zoals de Echo

Naast spraaksturing werkt Brilliant Control ook op bewegingscontrole waardoor al je favoriete domotica-instellingen altijd binnen (hand)bereik zijn.

Brilliant Control biedt alle comfortvoordelen van een compleet Domoticasysteem en dus ook de mogelijkheid om te besparen op je energierekening.

Brilliant is beschikbaar in 4 versies: enkele, dubbele, drievoudige en viervoudige schakelaar met een prijskaartje van $199 tot $349.

Vorig jaar mocht Brilliant zich verheugen op een investering van niet minder dan 21 miljoen dollar door verschillende kapitaals- en investeringsgroepen wat het geloof in het potentieel van Brilliant Control sterk onderlijnt.

Klik hier voor de presentatievideo.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s