iDevices Instinct is een 4in1 multifunctionele slimme wandschakelaar met Alexa

iDevices-Instinct-4in1-WiFi-Light-Switch-01

In ons vorige artikel hadden we het over de Brilliant Control, een wandschakelaar met Domotica Hub, en we gaan nog even door op dat vlak met de iDevices Instinct 4-in-1 WiFi Lichtschakelaar.

Steeds meer fabricanten van licht-/wandschakelaars voegen extra functies zodat deze veel meer worden dan enkel een schakelaar om je verlichting aan/uit te zetten of te dimmen.

De iDevices Instinct is ook zo’n multifunctionele wandschakelaar die naast het aansturen van je verlichting uitgerust is met 4 unieke functies: ingebouwde sensoren, een (mini) luidspreker, integratie van Amazon Alexa en compatibiliteit met Apple HomeKit.

Dankzij de integratie van Alexa kan je met je stem je verlichting aansturen of muziek afspelen. Op dezelfde wijze kun je met een Apple Watch of iPhone Siri gebruiken voor je HomeKit toepassingen. Ook Google Assistant en iDevices Connected app laten je toe om de schakelaar en zijn verschillende functies te gebruiken.

De Instinct beschikt tevens over een bewegingsdetector en een omgevingslicht-sensor waardoor het aantal Domoticatoepassingen dat je voor voor je HomeKit-systeem kunt bedenken enorm verhoogt. Dankzij deze sensoren kan je meldingen ontvangen wanneer je niet thuis bent zodat je weet wat er eventueel gaande is tijdens je afwezigheid en ook je verlichting kan je hiermee automatiseren om energie te sparen.

Dankzij Alexa beschik je bovendien over spraaksturing waardoor het echt eenvoudig is om je slimme apparaten in je woning aan te sturen. De Instinct komt op de markt in de loop van 2018.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s