Amazon Echo Spot nu beschikbaar op Amazon.de

amazon-echo-spot-intelligenter-lautsprecher-mit-display

Amazon Echo Spot is een slimme luidspreker met scherm, ideaal voor in de slaapkamer.

Op Amazon UK en DE kan je vanaf nu de Amazon Echo Spot bestellen, maar deze is spijtig genoeg (nog) niet leverbaar naar BE & NL. We vermoeden echter dat de Echo Spot kortelings zal opduiken bij Mediamarkt & Co in Duitsland en dus ook voor ons gewoon te koop zal zijn.

De kleine Echo Spot ziet eruit als een kogelvormige radiowekker en beschikt over een 2,5 inch scherm waardoor de belangrijkste informatie met 1 blik makkelijk en overzichtelijk  zichtbaar is, zoals tijd en weerinfo.

Gebruikers kunnen op Echo Spot video’s bekijken van Amazon Prime Video of andere Videostreamingdiensten en muziek over WiFi Streamen. Daartoe is de Echo Spot uitgerust met een 15mm tweeter die ook in de Echo Dot geïntegreerd is. Deze slimme mini luidspreker met scherm en spraakassistent Alexa werkt met alle Alexa Skills en kan zo ook gebruikt worden voor de aansturing van Alexa compatibele Domotica-producten.

Echo Spot is uitgerust met 4 microfoons met ver bereik zodat vragen vanuit elke richting ‘verstaanbaar’ zijn.

Echo-Spot-BlackIn tegenstelling tot de Echo Show met slim scherm beschikt Echo Spot over Bluetooth voor verbinding naar andere luidsprekers of je kunt de 3,5mm-Audio uitgang gebruiken voor verbinding met andere luidsprekers. Hiermee kunnen gebruikers toegang krijgen tot streamingdiensten voor muziekvideo’s en deze naar een Bluetooth-luidspreker streamen.

Een andere interessante functie door de aanwezigheid van een scherm is dat gebruikers video-oproepen met andere Echo Spot-bezitters kunnen voeren. Daartoe beschikt de echo Spot over een videocamera aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een volumeknop, alsook een microfoon-/cameraknop waarmee je de microfoon en camera van de Echo Spot kunt aan-/uitzetten om zo tot meer privacy te komen en jij de volledige controle hierover in handen houdt.

Prijs van Echo Spot op Amazon.de is €129.99 en het toestel is beschikbaar in 2 kleuren:  zwart of wit.

Advertenties

2 comments

  1. Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk. Dit kan natuurlijk niet. Een deeltje van de tekst in die zin was verloren gegaan. Hebben het inmiddels aangepast dankzij je input. Onze excuses naar al onze lezers voor dit foutje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s