#Slimmewoning Startup Lynky lanceerde op CES2018 Button en Sensor als aanvulling op de Lynky Hub

011617lynky.jpg

#Slimmewoning startup Lynky heeft na de lancering van de Lynky Home Intelligence Hub (zie video onderaan) twee nieuwe producten voorgesteld: Go Button en Go Sensor. De Lynky Hub was het eerste aanraakscherm met ingebouwde Google Assistant.

Met de Lynky Home Intelligence Hub kun je slimme apparaten in je woning aansturen alsook scenario’s instellen via een drag-and-drop functie op het aanraakscherm.

De nieuwe Go Button moet gezien worden als een uitbreiding op de Lynky Hub. Met één druk op een knop kun je slimme apparaten aan-/uitzetten overal in je woning of scenario’s activeren via de Lynky  Hub.

nexus2cee_Go-Sensor-668x668 De Go Sensor daarentegen geeft je meer inzicht in je thuisomgeving en in de verschillende kamers van je woning. De Go Sensor beschikt over temperatuur- en vochtigheidsmeting zodat je de leefkwaliteit van je woning kunt opvolgen om zo tot de meest optimale en meest comfortabele leefomgeving te komen.  De Sensor kan ook communiceren met de Lynky Home Intelligence Hub om scenario’s te activeren en zo apparaten, verlichting, enz… doorheen je woning aansturen.

Zowel Go Button als Go Sensor zijn lichtgewicht Zigbee toestellen (40mm diameter en 12mm hoogte) die eenvoudig kunnen ingesteld worden via de Lynky Home Intelligence Hub en makkelijk overal in de woning kunnen geïnstalleerd worden.

Deze twee schijfvormige producten zijn erop gericht om meer flexibiliteit en meer mogelijkheden toe te voegen aan het Lynky systeem. De Go Button wordt dan de ideale uitbreiding op de Hub waardoor je makkelijk al je slimme apparaten doorheen je woning kunt aansturen zonder steeds te moeten teruggrijpen naar de Hub.

De lancering van de Lynky Home Intelligence Hub is voorzien voor het tweede kwartaal van 2018 aan US$149. Dankzij de compatibiliteit met Bluetooth, Zigbee en Wi-Fi werkt de Lynky Home Intelligence Hub met de meeste IoT devices op de markt. Prijzen en beschikbaarheid van Button en Sensor zijn op dit moment nog niet bekend.

Bron: SMAhome
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s