Met de Cherry Home AI Sensor weet je altijd wat er aan de hand is in je #slimmewoning

Cherry Home AI Sensor.jpg

Dankzij de AI-technologie van Cherry Home weet je altijd wat er gaande is op het thuisfront en het bedrijf legt grote op privacy zodat de informatie die het systeem verzamelt gedegen beschermd wordt.

De slimme sensoren van Cherry Home creëren een virtuele plattegrond van je woning waardoor je in één oogopslag zicht hebt op je complete woning. De technologie gaat zelfs zover dat je de locatie kunt zien van de andere gezinsleden, huisdieren en zelfs van objecten zonder dat je tijd verliest om door lege kamers te scannen. Enkel de voor jou relevante informatie wordt getoond.

In de bijhorende app kan je zaken instellen die je onmiddellijk wilt weten en Cherry Home kan je hierover dan aangepaste meldingen sturen

Verder biedt Cherry Home:

  • opname van beelden gebeurt alleen wanneer dit noodzakelijk is en de data wordt door de AI-technologie versleuteld en lokaal bewaard.
  • Cherry Home gebruikt een combinatie van alternatieve en innovatieve biometrie om personen, huisdieren, objecten en gedragspatronen te herkennen.
  • Houdt gezinsleden in contact met elkaar door videoboodschappen.
  • Ook in thuiszorg zijn er mooie toepassingen mogelijk: tijdig een beroerte of hartaanval detecteren van iemand van je familie bijvoorbeeld.

Cherry Home voorziet dat de AI Sensoren op de markt komen in juni 2018. Het prijskaartje is wel fors. Cherry Home komt met 3 pakketten:

  • Basic: 2 sensoren. Ideaal om 1 tot 2 kamers te monitoren voor $720.
  • Plus: 4 sensoren. Ideaal om 3 tot 4 kamers te monitoren voor $960.
  • Ultimate: 6 sensoren. Ideaal om 5 tot 6 kamers te monitoren voor $1040.

Cherry-Home

Tijdens de voorverkoopperiode geldt een korting van -20% op de website van Cherry Home. We hebben nog niet kunnen achterhalen of verzending naar Europa mogelijk is.

Meer info vind je op de website van Cherry Home.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s