SōLIS SO-2000 is alarmklok met Google Assistant en een 10W luidspreker

solis_bedside_alarm_assistant.jpg

Op CES2018 die net is afgelopen was Google alomtegenwoordig met een hele reeks slimme luidsprekers voorzien van Google Assistent en één van de meer interessante die een beetje onder radar bleef was SōLIS SO-2000.

Een wekker voor op het nachtkastje naast je bed is wat velen onder ons dagdagelijks gebruiken en vermits zowat alle apparaten in de woning slim worden gemaakt is dat ook het geval met de klassieke wekker.

De SO-2000 heeft een compact en uniek design met de tijdsaanduiding geïntegreerd in de luidspreker zelf.  Maar voor al je muziek, reminders, nieuws updates en natuurlijk je alarmklok is Google Assistant ingebouwd.

De technische specs van de SōLIS SO-2000 zijn niets bijzonders en maken van dit apparaat een behoorlijk standaard slimme luidspreker. Er zijn twee 5W HF-luidsprekers ingebouwd die muziek kunnen streamen van muziekdiensten via Bluetooth vanaf je smartphone of tablet.

Spectra voorziet een lancering van de  SōLIS SO-2000 in de loop van 2018 aan een prijs van $169 in twee varianten: wit en zwart.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s