Atmos brengt al je #slimmewoning gadgets onder één dak

Atmos.png

Domotica bedrijf Atmos zoekt momenteel bijkomend kapitaal voor zijn langverwachte Domotica (universele) besturingsplatform dat al je slimme gadgets van diverse merken en protocollen samenbrengt in één gebruiksvriendelijke Hub.

Het Atmos Smart Home Control System bestaat uit een centraal controlescherm met een hoge-definitie interface waarmee je via navigatie op het aanraakscherm of via spraaksturing je slimme gadgets in je woning kunt aansturen.

Consumenten voegen in toenemende mate slimme producten toe aan hun woning en het aanbod van de verschillende protocollen, netwerken en ecosystemen op de Domotica markt is voor velen vaak overweldigend en werkt drempelverhogend. Atmos is ervan overtuigd dat zij hierop een antwoord bieden met hun nieuwe systeem dat het aansturen van je #slimmewoning met een groot aantal apps vanaf je smartphone vervangt door één centraal controlepaneel.

Het Atmos Smart Home Control System is niet alleen een Domotica Hub met aanraakscherm, maar het belangrijkste kenmerk is de compatibiliteit met een breed scala aan Domotica protocollen waaronder Bluetooth, Bluetooth Low Energy (BLE), WiFi, ZigBEE, Z-Wave en zelfs infrarood om ook ‘domme’ apparaten te kunnen aansturen.

Volgens Atmos werkt de Hub naadloos samen met belangrijke #slimmewoning merken zoals Philips Hue, Belkin, WeMo, Nest, Sonos, Spotify en vele andere.

Atmos_01

Maar de Domotica Hub is niet het enige product waar Atmos momenteel aan werkt. Het bedrijf werkt ook aan de ontwikkeling van een nieuwe controlesysteem voor verlichting onder de naam Atmos Expand Smart Light Switch. Dit moet toelaten om al je slimme verlichting verlichting in je woning aan te sturen en maakt zelfs gebruik van een eigen systeem dat ervoor zorgt dat het blijft werken als je WiFi uitvalt

En daar stoppen de ambities niet, want Atmos wil ook de markt van de Slimme Luidspreker betreden waar giganten Amazon en Google het momenteel voor het zeggen hebben. De Atmos Surround Smart Speaker is een slimme luidspreker met spraaksturing die werkt in combinatie met het Smart Home Control System om zo een combinatie te vormen die krachtig genoeg is om op te tornen tegen het geweld van Amazon en Google.

Atmos hoopt met de voorbestellingen voor zijn Smart Home Control System zo snel mogelijk te kunnen starten nadat de laatste financieringsronde is voltooid in maart 2018.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s