JUNG ZigBee Wandschakelaar: flexibele en draadloze verlichtingscontrole

Jung_Zigbee_Wall_Transmitter_01.png

Met deze ZigBee Wandschakelaar van Jung kun je al je verlichting die op ZigBee Light Link werken makkelijk aansturen. Eén van de belangrijkste kenmerken is dat deze wandschakelaar draadloos werkt zodat je deze zowat overal in je #slimmewoning makkelijk kunt installeren.

Je kunt de JUNG ZigBee Wandschakelaar instellen voor schakelen of dimmen, maar je kunt er ook de kleurtemperatuur van je verlichting mee instellen of sfeerscenario’s creëren. Compatibele verlichting zijn onder meer Philips Hue, Osram Lightify, IKEA Tradfri, Dresden Elektronik, General Electric, Innr Lightings and Paul Neuhaus.

Bijkomende info vind je op de website van JUNG.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s