Nieuwe Control4 CA-1 Hub is universele en betaalbare Domotica Hub

Control4-Hub.jpg

Control4 hield tijdens CES2018 de nieuwe CA-1 Hub boven de doopvont. De CA-1 bundelt het beste van de IoT-oplossingen die Control4 te bieden heeft, inclusief integratie van verlichting & energiebeheer, beveiliging, bewaking, Alexa, enz… en bundelt deze in een betaalbaar $350 pakket.

De CA-1 Hub heeft ingebouwde controle voor IP, ZigBee en seriële apparaten en beschikt ook over een sleuf voor een Z-Wave Plus module. Bovendien beschikt deze Hub over Power-over-Ethernet (PoE) zodat het eender waar kan geïnstalleerd worden met 1 netwerkkabel.

Met de CA-1 Domotica Hub beschikt Control4 nu over een uitstekende insteek voor automatisering rond oplossingen voor beveiliging, comfort en geriefelijkheid. Deze Hub werd ontwikkeld voor zowel de doorsnee gebruiker die op zoek is naar een all-round Domotica systeem alsook voor installateurs, vastgoedontwikkelaars en hotels die een performante oplossing zoeken voor slimme verlichting, thermostaten, deursloten, camera’s, sensoren, rolluiken en nog zoveel meer.

  • Ontwikkeld op het OS en ecosysteem van Control4 dat reeds zijn sporen heeft verdiend
  • Netwerk Ethernet: 10/100BaseT compatibel (nodig voor instelling van controller), PoE ondersteuning
  • Draadloos: 2.4 GHz, 802.11n/g/b
  • Draadloze beveiliging: WPA/WPA2
  • Draadloze antenne: externe reverse SMA connector
  • ZigBee Pro 802.15.4
  • Controle en beheer van al je slimme verlichting en apparaten in en rondom je #slimmewoning
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s