Nanit Slimme Baby Camera met slaap tracking geeft baby en ouders betere nachtrust

Nanit-Baby-Monitor-Sleep-Tracker

De Nanit Baby Camera & Slaap Tracker is een revolutionair systeem dat bestaat uit een camera met nachtzicht en een bewegingssensor die je installeert boven de wieg of het bedje van je baby.

Om er voor te zorgen dat je baby sneller de slaap vat beschikt de Nanit over natuurgeluiden en ‘witte ruis’ om te zorgen voor een ontspannen en rustige omgeving. En dankzij de ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren kan je gewaarschuwd worden als de omstandigheden in de kinderkamer niet optimaal zijn voor een goede nachtrust van je baby.

Via de app op je smartphone blijf je op de hoogte wanneer de Nanit Camera geluid of beweging detecteert. Je hoeft dus niet meer angstig lange tijd naar de babyfoon te luisteren om te horen of je baby al dan niet onrustig is en de slaap niet kan vatten.

  • Slaapkwaliteitsscore met Dag-Nachtoverzicht: Nanit meet en ‘begrijpt’ vier wetenschappelijke meetpunten van de slaap, inclusief slaappatroon, tussenkomsten ouders, begin van de slaap en aantal uren slaap.
  • Live Stream van hoge kwaliteit: Nanit zorgt voor live HD videobeelden die geoptimaliseerd zijn  voor nachtzicht, alsook voor time-lapse video’s van je baby doorheen de dag.
  • Camera: dankzij het vogelperspectief krijg je de beste kijkhoek op je baby en de camera beschikt tevens over een nachtlampje en en een luispreker die kinderliedjes kan afspelen
  • Veilig: beveiliging was een belangrijke prioriteit bij de ontwikkeling van Nanit waaronder 256-bit versleuteling, Virtual Private Cloud (VPC) en beveiligde HTTP toegang (HTTPS) met TLS/SSL.
  • Deelmogelijkheden: ouders kunnen activiteiten en bevindingen delen met de familie en eventueel verzorgend personeel. Ook heb je volledige controle hoeveel en welke informatie je wenst te delen.
  • App: Nanit biedt via de app bruikbare inzichten in het slaappatroon, samenvatting van videobeelden na bewegingsdetectie, gedragsanalyse en opvoedingstips. De app toont ook een warmtemap die toont hoe je baby zich gedurende de dag bewogen heeft in zijn wiegje.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s