Maak van je Amazon Echo Dot een volwaardige luidspreker

echo-dot-speaker-dock.jpg

Geef je Amazon Echo Dot een audio boost met de iLuv Aud Amazon Echo Dot Luidspreker Dock. Dankzij de jAura Technologie zorgt het Aud Dock voor een versterking en verbetering van het geluid van je Amazon Dot.

Het Dock beschikt over een 7-bands equalizer en een 2-bands compressor met dynamisch bereik. Installatie is super eenvoudig. Je hoeft enkel de Echo Dot vast te klikken aan de bovenzijde van het dock. De iLuv beschikt over een herlaadbare batterij zodat je het eender waar makkelijk kunt plaatsen.

De Amazon Dot werkt voor de rest als normaal en je kunt gewoon met je stem vragen stellen en commando’s uitspreken. Daarnaast werkt het Aud Dock perfect met andere Aux audio bronnen. Het zorgt voor krachtige beats en klare hoge tonen om optimaal van je favoriete muziek te kunnen genieten.

Het compacte formaat zorgt er tevens voor dat je het Aud Dock makkelijk eender waar kunt opstellen. Als je elke dag gebruikt maakt van Alexa dan is dit dock een echte game changer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s