Op MWC 2018 lanceert Archos HELLO, een slimme luidspreker met scherm

Archos_Hello.jpg

De plaatsjes worden stilaan zeer duur in de markt van de Slimme Luidspreker. Want je vindt ze tegenwoordig in alle vormen en kleuren met allen dezelfde missie: onze woonkamer veroveren.

Het Franse Archos komt nu ook met een slimme luidspreker: de Archos HELLO. En het is er eentje met een scherm, zodat hij toch onmiddellijk een beetje doet denken aan de Amazon Echo Show.

De HELLO valt op door zijn slanke, minimalistische design en is meteen beschikbaar in 2 versies: eentje met een 7 inch HD-scherm en een tweede met een 8.4 inch Full HD scherm. Verder is de HELLO voorzien van Android 8 Oreo, diverse microfoons, een camera, WiFi, Bluetooth en een 4000 mAh batterij.

Volgens Archos is de HELLO ideaal voor het maken van video-oproepen met Google Duo, om boodschappen te sturen, vragen te stellen en te luisteren naar nieuws, de weersvoorspelling, verkeersinformatie, oproepen van diensten, enz… HELLO werkt met Google Music, Spotify, YouTube, enz…

Het kan ook beeld en geluid naar een groter scherm zenden zoals naar een TV. Maar HELLO gaat nog een stapje verder en kan ook dienst als Domotica-Hub waardoor je verlichting, verwarming, apparaten, rolluiken, bewakingscamera’s, enz… kunt aansturen in je #slimmewoning. Hoe het Domotica-deel van HELLO werkt is nog een beetje koffiedik kijken, maar wellicht komen we meer te weten tijdens de officiële voorstelling volgende week op MWC 2018 in Barcelona.

ARCHOS Hello is te koop vanaf de zomer 2018 en kost 129.99€ voor de 7 inch-versie en 179.99 voor de 8.5 inch versie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s