KitSound Voice One Alexa Slimme Luidspreker combineert Domotica met Audiokwaliteit

Voice-One-Smart-Speaker

De KitSound Voice One Alexa Slimme Luidspreker wordt door de fabrikant in de markt gezet als een combinatie van audio van hoge kwaliteit met spraaksturing en Domotica-integratie.

Dankzij de integratie van Alexa kun je met je stem de luidspreker en je #slimmewoning aansturen. De Voice One ziet er niet alleen fantastisch met zijn hedendaags design in een stoffen behuizing, maar biedt ook een voortreffelijke HiFi-sound die op een volle manier de ruimte vult waar hij staat opgesteld.

Een bijkomende troef is de ingebouwde multi-room technologie waardoor je tot 8 Voice One Luidsprekers draadloos met elkaar kunt verbinden. Gewoon verbinding maken met een externe muziekbron of je favoriete muziek streamen en herverdelen naar de andere luidsprekers via WiFi. Belangrijk om te vermelden is dat er op dit moment enkel ondersteuning voor Spotify Connect is, maar direct streamen vanuit Spotify wordt wel binnen mogelijk volgens informatie van de fabricant.

De Voice One wordt geleverd met een afstandsbediening die enkel over een aantal basisfuncties beschikt waarmee je onder meer het volume kunt regelen en bronnen kunt beheren.

Aan de achterzijde is de luidspreker uitgerust met een 3.5mm input en een USB-poort om je bvb je smartphone kunt op. Twee zaken die een Amazon Echo niet heeft.

Een minpunt van de Voice One is wel dat hij over slechts 2 microfoons beschikt waardoor je luid moet praten om verstaanbaar te zijn voor de Voice One en zelfs moet roepen wanneer muziek wordt afgespeeld. Zeker een aandachtspunt waaraan moet verholpen bij een volgende versie van deze luidspreker.

Specificaties:

  • Compatibel met: Bluetooth 2.1 + EDP
  • Bluetooth Bereik: tot 10m
  • Drivers: 2.5 Inches
  • Wi-Fi Frequentie: 2.4GHz
  • Output: 2 x 10 Watt
  • S/N: 60dB
  • Afmetingen: H278 x W130 x D130 (mm)
  • Gewicht: 1.742 kg
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s