Met Jinni heb je Alexa, Google Assistant en Siri altijd op zak

JInni_3.png

Jinni is een spectaculair apparaatje waarbij je in één klap de krachten bundelt van Alexa, Google Assistant en Siri, verbonden via je smartphone over Bluetooth.

Jinni is zo compact dat je het makkelijk op je jas of in je zak kunt vastklikken of je kunt het eenvoudig bevestigen op een muur, je fiets of -zelfs op het stuur van je wagen. Je kunt Jinni zelfs in de douche gebruiken want het is waterdicht.

Met de 2 toetsen op de bovenzijde van het apparaatje kun je switchen tussen de verschillende assistenten, muziek afspelen, luisteren en reageren op berichten en compatibele apparaten aansturen.

Er zijn 2 bedieningsmogelijkheden: Touch en Wake. In de Touch-Wijze druk je op een toets van Jinni en zegt dan bvb “May I speak to Siri/Alexa/Google Assistant” waarna je toegang krijgt tot de assistent. In de Wake-Wijze staat Jinni altijd aan en om toegang tot de assistent te krijgen hoef je enkel de naam van de assistent uit te spreken zoals “Alexa”. In de Touch-stand gaat de batterij een week lang mee, terwijl deze slechts 1 dag meegaat in de Wake-stand.

Er is ook een “Hello Jinni”-app beschikbaar in de Google Play Store of de App Store die je kunt downloaden op je smartphone of tablet. Jinni maakt met beide apparaten verbinding over Bluetooth waardoor je telefoongesprekken kunt voeren. Je zou bijna kunnen zeggen dat het op dezelfde wijze werkt als een smartwatch.

Op dit moment loopt er een Kickstarter campagne voor $39 Na de campagne zou de prijs oplopen tot $60-70. Op dit moment is verzending voorzien voor eind mei.

Klik hier voor de presentatievideo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s