NIEUW! Qubino RGB Nachtlamp met Geluidsmeldingen

Qubino_RGB_Night_Light_02.png

Qubino werpt zich zijn ontstaan op als vernieuwer binnen het Domotica Z-Wave wereldje met een uitgebreid gamma aan inbouw micromodules die zij zelf bestempelen als de kleinste ter wereld.

Die nieuwste toevoeging aan het inmiddels indrukwekkende productengamma van Qubino is geen micromodule, maar wel een Z-Wave RGB Nachtlampje met Geluidsmeldingen dat je makkelijk overal in je woning kunt installeren. Dit nachtlampje zorgt voor een zacht, comfortabel licht in de kleur van je voorkeur in de kamer waar het geïnstalleerd is. Je kunt kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren zodat je de kleur kunt kiezen die perfect past bij de stemming van het moment.

Dankzij de geïntegreerde Z-Wave technologie kun je dit RGB Nachtlampje aansturen met een simpele tik op je smartphone. 5 capacitieve toetsen die zich achter het vooroppervlak bevinden laten je bovendien toe om manueel en direct het kleurenspectrum te wijzigen.

Het RGB Nachtlampje kan ook geactiveerd worden door andere apparaten zoals een overstromingssensor, bewegingsdetector, belknop, enz… Zo kun je visueel gewaarschuwd worden met een gekleurd knipperend licht of een luid alarm indien nodig. Op die manier kun je het Qubino RGB Nachtlampje ook gebruiken als een soort alarmklok. Er zijn ook een aantal voorgeprogrammeerde lichteffecten zoals zonsondergang, regenboog en oceaan.

Tot slot werkt dit RGB Nachtlampje uiteraard ook als Z-Wave signaal repeater wat ten goede komt aan het bereik en de stabiliteit van het Z-Wave netwerk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s