Nieuwe Switch+ is de eerste stap naar een compleet Domotica gamma voor Ecobee

ecobee-switch+

Het Canadese Ecobee, bekend van zijn slimme thermostaten, heeft zopas een nieuwe kapitaalronde afgesloten voor maar liefst $61 miljoen. Opvallende naam bij de investeerders is Amazon via zijn Alexa Fund.

Later deze maand lanceert Ecobee een nieuw product waarmee het voor het eerst buiten zijn ‘comfortzone’ treedt en een stapje verder gaat dan de slimme thermostaten die het tot nu toe op de markt heeft gebracht. Het wordt een slimme lichtschakelaar in een strak design: Switch+.

Heel veel details zijn nog niet bekend over de Switch+. Eén van de opvallende kenmerken is dat het over een ingebouwde luidspreker met Alexa beschik en je de lichtschakelaar dus met je stem kunt aansturen. Ook elk iOS of Android toestel kan als controller gebruikt worden.

Met de Switch+ zouden we rationeler moeten omspringen met verlichting, want deze slimme lichtschakelaar zorgt ervoor dat onze verlichting elke keer wordt uitgeschakeld wanneer dat nodig is.

En wanneer je op vakantie vertrekt zorgt de Autopilot-functie ervoor dat je woning bewoond lijkt, zodat inbrekers je huis voorbijgaan wanneer ze op zoek zijn naar een makkelijke prooi. Zo laat je je woning altijd met een gerust hart achter.

Ecobee Switch+ zou later deze maand gelanceerd worden en over de prijs is nog niets bekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s