Is deze Alexa lamp de voorbode van een reeks nieuwe Slimme Speakers

Amazon_Alexa_Lamp

Al een tijdje zijn er lampen op de markt die meer doen dan alleen maar licht geven. Zo heb je lampen met een ingebouwde luidspreker of lampen met een ingebouwde bewakingscamera.

Amazon gaat nu een stapje verder met de aankondiging van een slimme lamp met ingebouwde microfoon, luidspreker en uiteraard Alexa. De lamp die we op de foto zien is afkomstig van Addition, een Original Design Manufacturer (ODM).

De lamp van Addition beschikt over 2 microfoons, Bluetooth, WiFi en biedt ondersteuning voor verschillenden muziekdiensten. De lamp geeft een warm licht af en kan dimmen. Bedrijven die interesse in deze lamp tonen kunnen dit design aan hun eigen besognes aanpassen waardoor ze een Alexa-lamp via een kort ontwikkelingstraject snel naar de markt kunnen brengen.

Op dit moment kennen we nog maar 1 slimme lamp met Alexa. Het is een lamp die een tijdje terug wel veel buzz veroorzaakte, voornamelijk door het opvallende design, en is een lamp van GE: C by GE Sol.

Amazon wil nu de ontwikkeling van dit type lampen voor fabricanten makkelijker maken, maar wil er tegelijkertijd ook over waken dat de gebruikerservaring optimaal is. Daarom biedt het optioneel ook wit label-producten aan voor gadget verkopers zodat er hopelijk snel meer slimme Alexa-lampen het levenslicht zien.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s