Coming Soon! Foscam E1 – Compacte Draadloze HD Buitencamera met oplaadbare batterij

Foscam_E1_01.png

Op het vlak van nieuwe camera’s is het een hele tijd stil geweest bij Foscam, Chinese fabrikant van videobewakingscamera’s voor woningen, bedrijven en handelszaken.

De Foscam E1 is een compacte 100% draadloze weerbestendige buitencamera die makkelijk en eenvoudig te installeren is. Dankzij zijn magnetische voet kan je de E1 camera makkelijk zowat eender waar rondom je woning plaatsen.

De beeldkwaliteit is 1080p FHD en de kijkhoek bedraagt 110° wat voor een mooi breedhoekzicht zorgt. Dankzij  de geavanceerde bewegingsdetectie kun je een melding met foto krijgen op je smartphone wanneer iemand in het detectieveld van de camera komt. En dankzij het nachtzicht krijg je ook in het donkere klare beelden.

De beelden kunnen lokaal worden opgeslagen middels USB of gratis in de Foscam Cloud. Deze Cloudservice is beschikbaar voor max. 4 camera’s tot 1Gb en met een opslagtermijn tot 7 dagen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De configuratie van de E1 is helder en simpel. De camera is standaard gekoppeld aan het basisstation waarbij je enkel de bijgevoegde QR code moet scannen met je smartphone. Bijkomende camera’s koppelen met het basisstation kan je door simpelweg op de Sync toets te drukken.

Elk basisstation kan tot 8 camera’s ondersteunen en via de Foscam app kun je alle camera’s beheren en bekijken.

De prijs van de Foscam E1 zou volgens onze informatie $170 bedragen en dat is best vrij pittig te noemen omdat er in dit marktsegment goedkopere alternatieven zijn met vergelijkbare functionaliteit.

Foscam zal op het vlak van productontwikkeling toch een tandje moeten bijsteken om de concurrentie bij te houden en niet uit het wiel te worden gereden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s