Bluetooth Luidsprekers van IKEA zijn een volgende stap in verdere verovering van je huiskamer

Ikea_Speaker

De nieuwe ENEBY Bluetooth Luidsprekers van IKEA zijn beschikbaar in 2 formaten en zijn ontworpen om perfect te passen in de minimalistische meubels en rekken van IKEA. Ze zijn beschikbaar in 3 kleuren: wit, grijs en zwart.

De kleinste van de 2 luidsprekers meet 20cm bij 20 cm en kost 50 Euro en de grotere meet 30 cm bij 30 cm en kost 80 Euro.

Ikea_Eneby_05Wat beide IKEA luidsprekers onderscheidt van andere Bluetooth Luidsprekers is dat ze perfect passen in IKEA’s meubelen met name in de KALLAX en EKET opslagsystemen van IKEA.

Beide Luidsprekers kunnen ook gekoppeld worden aan een optionele batterij met een speeltijd van 8 tot 10 u zodat ze meteen ook draadloze Luidsprekers worden die je makkelijk kunt meenemen. Voor 10 Euro is er ook een voet beschikbaar waarop je de luidspreker kunt plaatsen en een wandbeugel kost je 3 Euro.

Zoals je van IKEA kunt verwachten is het design minimalistisch. Aan de voorzijde is er een aan-/uitknop waarmee je meteen ook bass/treble kunt regelen. Voor muziekdragers zonder Bluetooth kun je deze middels een 3.5MM AUX-kabel aansluiten. Het voorpaneel van beide Luidsprekers kun je verwijderen voor een andere look.

Deze nieuwe Bluetooth-Luidsprekers zijn een uitbreiding van de ‘slimme’ producten die IKEA recent op de markt bracht waaronder draadloze lampen, slimme verlichting-kits en draadloze opladers.

IKEA werkt ook samen met het creatieve bedrijf Teenage Engineering voor de ontwikkeling van een nieuw audio gamma. De eerst vruchten van dit project, dat vorig jaar wereldkundig wel gemaakt, kunnen we begin 2019 verwachten onder de vorm van  een draaitafel, party-verlichting en een elektronische muziekspeler.

Op dit moment is het nog koffiedik kijken over de audiokwaliteit van de ENEBY Luidsprekers want we hebben er nog niet de hand op kunnen leggen. Voorlopig worden ze op de markt gebracht in USA, VK en Ierland. Voor de rest van Europa werd nog geen lanceerdatum geprikt, maar we vermoeden dat dit nog in de loop van dit jaar zal zijn.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s