De slimme sloten van August kan je voortaan ook openen met je Apple Watch

Apple_Watch_August_Lock

Een slim slot van August openen met je smartphone is makkelijk, maar als je een Apple Watch hebt dan is zelfs die smartphone niet eens meer nodig. De Smartwatch van Apple kan nu elk August-slot ontgrendelen in zoverre je bent opgegeven als ‘eigenaar’. Om dit in te stellen dient je Apple Watch te draaien op Watch OS4 of hoger en heb je ook de laatste August Apple Watch app nodig.

 

Ook je iOS dien je up te daten, omdat je mogelijk kunt gevraagd worden om je aan te melden voor de synchronisatie van je vergrendelingen. Eens dit is gebeurd (en je bent ‘herkend als eigenaar’) kun je alle August-sloten zien op het scherm van je horloge. Als je nu snel toegang wenst tot een bepaald slot kun je het zelfs als shortcut toevoegen. Volgens August is dit verschillend van de Auto-unlock functie omdat je hiervoor je smartphone in de buurt nodig hebt. Maar met deze functie heb je enkel de Apple Watch zelf nodig. Handig toch?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: