Opmerkelijk! LumiWatch is een slimme horloge die van je arm een aanraakscherm maakt

LumiWatch

Wetenschappers van de Futures Interfaces group behorende tot de Amerikaanse Carnegie Mellon Universiteit hebben een bemerkenswaardig project op poten gezet. Ze hebben namelijk de LumiWatch ontwikkelt, een prototype van een slimme horloge dat je hand of arm omtovert in een aanraakscherm.

De volledig functionele en autonome LumiWatch maakt gebruik van een 15 lumen prjoecteermodule en een aanraaksensor waardoor een aanraakscherminterface  op je lichaam wordt gecreëerd. Tik en swipe rechtstreeks op je huid om het apparaat te openen en apps te beheren.

De LumiWatch draait op Android 5.1 en maakt verbinding via WiFi en Bluetooth. Het beschikt over een Qualcomm 1.2 GHz quad-core CPU, 768MB RAM, 4GB flash memory en een 740 mAh lithium-ion batterij. Het prototype meet 50 mm bij 41 mm bij 17 mm.

Het document over dit opmerkelijk project kun je hier downloaden. En de video hieronder geeft je alvast een goed beeld waar het allemaal om draait.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s