Deze luidspreker in retro-design heeft Google Assistant ingebouwd

SpeakEasy_02

Como Audio kwam 2 jaar geleden op de markt met een lijn van luidsprekers in restro-design met moderne technologie ingebouwd, waaronder schermen, bluetooth en streamingdiensten zoals Spotify. Tot vandaag waren de luidsprekers niet voorzien van een slimme assistent, maar dat verandert nu.

Op Kickstarter heeft Como Audio momenteel een campagne lopen voor een luidspreker die naar de naam SpeakEasy luistert. Deze luidspreker behoudt de ondertussen bekende retro-look en voegt er Google Assistent aan toe. Zoals de andere Como Luidsprekers is de SpeakEasy afgewerkt met fineerhout of in glans met een aantal aluminium bedieningsknoppen. Het heeft een driekwart inch tweeter, een 3-inch woofer en een poort aan de achterzijde om geluid te laten weerklinken en de bas te versterken.

Een leuke bijkomstigheid is dat de SpeakEasy ook als draagbare luidspreker kan dienen. De batterij is wel optioneel, maar het is wel leuk dat dit standaard voorzien is.

SpeakEasy_01

De prijs van de SpeakEasy bedraagt $349 na beëindiging van de campagne op Kickstarter. Als je nu op de campagne inschrijft dan kan je er al eentje op de kop tikken vanaf $200 met verzending voorzien voor november later dit jaar. Como heeft intussen al enkele Kickstarter-campagnes achter de rug en verkoopt zijn luidsprekers ook over de eigen website en de kans is dus groot dat deze campagne ook een succes wordt. Maar op Kickstarter moet je toch steeds een slag om de arm houden, want een aankoop is nooit gegarandeerd.

Klik hier voor de presentatievideo.

Bron: The Verge
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s