Interview met Stefan Witkamp van Athom over de verbluffende Homey Smart Home Controller

Homey

Homey is één van de toppers onder de Domotica-producten die de voorbije jaren op de markt werden gebracht. Athom, het Nederlandse bedrijf achter deze opvallende Domotica controller, bracht Homey op de markt in 2014 na een succesvolle Kickstart-campagne.

Stefan Witkamp is één van de oprichters van Athom en vertelt in dit interview over de populariteit van Homey waardoor er recent zelfs leveringsproblemen waren die door een verhoogde productie inmiddels zijn opgelost en terug gewoon uit voorraad leverbaar is.  Hij heeft het in dit interview verder over de ontwikkeling van Homey, de vele interessante toepassingen en functies en waarom Homey een echt meerwaarde biedt tegenover vele andere Domotica Controllers.

Eén van de sterke punten van deze spraakgestuurde controllers is dat deze overweg kan met onder meer WiFi, Bluetooth, Zigbee en Z-Wave. Waardoor je dus echt mag spreken van een universele Domotica controller.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s