Wyze Cam Pan is een 1080p Pan & Tilt Camera voor slechts $30

wyze-cam-pan.jpg

Daar is Wyze Labs terug met een nieuwe beveiligingscamera, de budget vriendelijke Wyze Cam Pan. Dit model heeft een rechthoekige vorm in plaats van de kubus-vorm van de Wyze Security Camera, maar het design is in grote mate hetzelfde. In tegenstelling tot de eerste 2 modellen biedt deze Cam Pan bewegingsdetectie, waypoint ondersteuning, maar vooral de Pan & Tilt functie zal velen aanspreken.

De Wyze Cam Pan is een 1080 Full HD Beveiligingscamera die ondersteuning biedt voor 110° per seconde rotatie met een totaal rotatievermogen van 360° en een kanteling van 93).

De camera ondersteunt Pan Scan met maximaal vier aangepaste waypoints. Met deze functie kan de camera automatisch de omgeving scannen waarbij om de 10 sec een stop wordt gemaakt. Zoals reeds vermeld, ondersteunt dit model bewegingsdetectie waardoor de camera elk bewegend object automatisch opmerkt.

Andere indrukwekkende functies die de Wyze Cam pan biedt zijn tweewegs audio, nachtzicht, slimme detectie van geluid, continu opnemen, creëren van een time lapse op een MicroSD kaart, IFTTT integratie, de mogelijkheid om camera’s met anderen te delen en gratis 14 dagen cloud opslag.

Gebruikers hebben behoorlijk wat controle over de camera en de instellingen ervan. De auto-track-functie kan bijvoorbeeld in de mobiele app worden in- en uitgeschakeld. Gebruikers kunnen aangepaste detectiezones instellen waardoor de camera in geval van beweging meldingen stuurt en er is zowel een SD- als een HD-video-optie die je kunt instellen. Bovendien kun je 8x zoom instellen op live beelden en is er controle van de rotatiesnelheid in de mobiele app.

En nogmaals de ongelofelijke prijs van $30 benadrukken. Hoe zeggen ze dat ook weeral? Waar voor je geld…!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s