Eve Flare is een draagbare slimme LED-lamp die altijd voor de juiste sfeer zorgt

Elgato-Eve-Flare-01

De nieuwe Eve Flare met Bluetooth van Elgato is een ronde veelkleurige binnen-/buitenlamp, is waterbestendig en kan tot zes uur licht geven op één oplaadbeurt.  Opladen gebeurt draadloos en de lamp heeft een handig draaghandvat. Net als andere HomeKit-lampen, kan ook Eve Flare bediend worden via Siri-spraakopdrachten of via de Home-app en kan worden ingesteld op elke kleur van de regenboog.

De Elgato Eve Flare Portable Smart LED Lamp kleurt elke kamer of omgeving op waar je de lamp plaatst. Deze unieke lamp is een erg veelzijdige sfeerlamp en zorgt onmiddellijk voor de gepaste sfeer omdat je kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog.

Het opladen van de lamp gebeurt draadloos zodat je makkelijk 6 uur kleur- en lichtplezier hebt. Wordt ook geleverd met een duurzame behuizing en is IP65 waterbestendig zodat je Eve Flare vrijwel overal kunt gebruiken.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dankzij het handige handvat kan je de lamp makkelijk verplaatsen naar de tuin of waar je maar wilt. Als je de gepaste sfeer wilt instellen gebruik je eenvoudig de app of Siri. Je kunt zelfs timers instellen zodat Eve Flare automatisch oplicht wanneer jij dat wenst.

Eve Flare is vanaf 25 juni te koop, kost 99 Euro en kan besteld worden in de webshop van Elgato.

Specificaties:

  • Lamp: ingebouwde 90 lm LED
  • Omgevingsfactoren: 0° – 40° C / 0% – 80%  / IP65 Waterbestendig
  • Voeding: ingebouwde batterij voor ca 6 uur / AC 100-240 V, 50/60 Hz
  • Energie-efficiëntie: klasse A++ – A
  • Draadloze verbinding: Bluetooth lage energie
  • Afmetingen: Ø 25 cm
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s