Olarm leert je levenswandel om je woning en jezelf beter te beschermen

Olarm.jpg

Olarm is een nieuw slim alarmsysteem dat werd ontwikkeld door een team van ontwikkelaars uit San Diego, Californië, om gebruikers een compleet alarmsysteem van de volgende generatie aan te bieden.

Olarm is uitgerust met technologie die in staat is om je dagelijkse gewoonten en levenswandel te leren om zo zichzelf automatisch te activeren wanneer er niemand thuis is.

Slimme alarmsystemen die voorzien zijn van een bepaalde mate van AI maken momenteel snel opgang omdat ze je ogen en oren zijn wanneer je er niet bent zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je nu al dan niet je alarmsysteem geactiveerd hebt. Onderaan vind je een demonstratievideo die je alles vertelt over de werking en de voordelen van het baanbrekende Olarm alarmsysteem.

Op Kickstarter loopt er momenteel een campagne om het project financiëel mogelijk te maken. Je kunt al inschrijven vanaf $150, wat een aanzienlijke korting is tegenover de geplande verkoopprijs van $230. Zoals steeds adviseren we om de nodige voorzichtigheid aan de dag leggen met Crowdfunding campagnes.

Het Olarm alarmsysteem bestaat uit een Hub en draadloze sensoren die eenvoudig te installeren zijn met plakstrips en die geen bekabeling vereisen. Elke sensor kan een volledige kamer bestrijken en kan beweging detecteren op basis van lichaamswarmte dankzij de geavanceerde PIR-technologie. Tevens kan geluid gedetecteerd worden door de ingebouwde microfoon.

De Olarm Sensor werd zo ontwikkeld dat deze beweging detecteert ongeacht de hoeveelheid licht. Wanneer het systeem is ingeschakeld kan de bewegingssensor warmte en beweging detecteren in de volledige ruimte waar hij staat opgesteld en waardoor een ‘beschermend rooster’ wordt gecreëerd. Deze technologie zorgt ervoor dat indringers niet onopgemerkt kunnen blijven

Olarm-01.jpg

Olarm sensoren zijn echte multi-sensoren voor detectie van beweging, deur/raam, waterlek, rook en temperatuur/vochtigheid. De sensoren hebben een opvallend ronde vorm in rood/witte kleuren.

Meer info over het Olarm Alarmsysteem en de Kickstarter campagne die momenteel loopt vind je hier. In geval de Kickstarter campagne succesvol wordt afgesloten is verzending (wereldwijd) voorzien voor december 2018.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s