Sonos lanceert nieuwe Soundbar die ook als Slimme Luidspreker kan dienst doen

Sonos-Soundbar

Fabricant van kwaliteitsvolle luidsprekers, Sonos, heeft zopas zijn nieuwe slimme Luidspreker ‘Sonos Beam’ gelanceerd. Een vrij compacte luidspreker voor je Home Entertainment met ingebouwde AI. Sonos noemt het zelf ‘The Smart Speaker for your living room’.

Het lijkt er een beetje op dat de Sonos Beam gericht is op consumenten die een slimme luidspreker in de woonkamer wensen, maar dan ook weer niet. Deze luidspreker helpt je niet alleen om timers in te stellen en muziek te beluisteren, maar zorgt er ook voor dat het geluid van je TV veel beter klinkt.

Eén van de opvallendste eigenschappen van de Sonos Beam is Amazon Alexa. Ook zou via een software update Apple Airplay 2 vanaf julie via een software update beschikbaar worden gemaakt. Integratie met Google Assistant zou in een latere fase volgen.

Sonos Beam beschikt over vier woofers, drie passieve radiatoren en een enkele tweeter wat voor een optimaal geluid zou moeten zorgen. De ideale plaats van de Sonos Beam is voor de TV.

Verder vind je op de luidspreker een Ethernet poort en een HDMI ARC-uitgang. Alexa vragen om de TV in te schakelen of het volume lager te zetten zijn standaardfuncties op de Sonos Beam.

In combinatie met de Amazon Fire TV kun je Alexa ook vragen om je favoriete TV-programma’s of films af te spelen.

Sonos Beam is vanaf 17 juli te koop voor 449 Euro en is beschikbaar in zwart en wit. Een aantrekkelijk prijskaartje ten opzichte van de andere Soundbars van Sonos die dan wel over wat meer power beschikken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s