Met het KeyWe Slimme Slot kun je je voordeur op wel 6 manieren openen

KeyWe-Smart-Lock

Het zoveelste slimme deurslot horen we je al denken. Inderdaad, de markt werd de voorbije jaren overspoeld door een ruim aanbod aan slimme sloten van verschillende fabricanten waarvan het ene slot al wat geslaagder was als het andere.

Toch vinden we het slimme deurslot van KeyWe een uiterst geslaagd initiatief vanwege de indrukwekkende eigenschappen die zorgen voor een verregaande en duurzame beveiliging van je woning. KeyWe maakt daarvoor gebruik van 128-bit AES versleuteling en is gemaakt met een ANSI Grade 2 Deadbolt Slot en duurzame materialen. Volgens KeyWe is het gebruikte aluminium zo sterk dat het tevens wordt gebruikt om vliegtuigen en boten te bouwen.

De 128-bit AES versleuteling wordt gebruikt voor de communicatie tussen het deurslot en de app te beveiligen waarmee je KeyWe kunt aansturen. Een continue update zorgt voor ‘eeuwige’ veiligheid.

Bovendien blokkeert de app de logins en worden alle gegevens gewist wanneer er een poging tot sabotage wordt uitgevoerd of als het slot detecteert dat er aan het mechanisme wordt gerommeld.

Dit slimme deurslot biedt niet minder dan 6 manieren om je voordeur te openen: Auto Lock & Unlock, Touchpad 20 Passcode, Eenmalig Paswoord, Gastsleutel, NFC en de klassieke mechanische sleutel.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

KeyWe kan tevens 20 codes per deurslot opslaan waardoor elke gebruiker toegang heeft met zijn eigen toegangscode. Interessant is tevens dat je het slimme slot van KeyWe kunt integreren in je Domotica-systeem dankzij Bluetooth, WiFi en Z-Wave.

Het rechtlijnige en hedendaagse design is uiterst geslaagd te noemen en zorgt ervoor dat het aan de meeste voordeuren naadloos kan geïntegreerd worden.

Er loopt momenteel een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter die ondertussen al 6 maal werd overschreven. Zoals steeds adviseren we om de nodige terughoudendheid aan de dag leggen bij crowdfundingcampagnes.

Wie interesse heeft kan hier inschrijven vanaf $139. Wereldwijde verzending is volgens de info op Kickstarter voorzien vanaf augustus 2018.

Advertenties

One comment

  1. Mooi slot , maar helaas niet geschikt voor de NL markt, daar het hier een deadbold betreft welke niet in Nederland wordt toegepast. Uiteraard is het wel te maken met het boren van nieuwe sparingen. We werken in Nederland (en België / Duitsland) met zogenaamde insteeksloten in combinatie met cilinders. Daardoor zijn bijvoorbeeld de CESeasy / Nuki en Danalock een beter geschikt alternatief…(nogmaals het is een mooie oplossing)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s