Met Sensorwake Trio word je gelukkig wakker met de geur van espresso, gebakken koekjes en nog veel meer

Sensorwake_Trio.png

Soms is opstaan echt het slechtste moment van de dag. Je bent midden in een fantastische droom die je een fijn gevoel geeft en BAM, je aangename rust wordt abrupt verstoord door het luide en doordringende geluid van je wekker. Een techbedrijf wil nu van opstaan het beste moment van de dag maken en doet hiervoor een beroep op Kickstarter.

Het Franse bedrijf Sensorwake uit Parijs heeft een nieuwe wekker ontwikkeld onder de naam ‘Trio’ die wakker te worden zoveel aangenamer maakt door langzaam je reukvermogen, gezichtsvermogen en gehoor te prikkelen. Dit drie minuten durende 3-staps proces maakt je geleidelijk aan wakker voor een perfecte start van je dag.

Sensorwake_Trio_01.jpg

Hoe werkt Sensorwake Trio nu? De eerste minuut verleidt Sensorwake Trio je reukvermogen met negen verschillende soorten geuren zoals dennenbos, rozentuin, kust, chocolade, sinaasappelsap, cappuccino en nog veel meer. Selecteer gewoon een geurcartridge naar keuze op basis van je humeur en plaats het in de wekker om het te activeren. De cartridges zijn ontwikkeld door het Zwitserse geurbedrijf Givaudan.  Alle cartridges gaan tot 30 dagen mee alvorens ze moeten vervangen worden.
Tijdens de tweede minuut zal de Trio je wakker maken met een rustgevend licht. Nog even meegeven dat de Trio is vervaardigd van plastic, hout en aluminium en weegt ongeveer een pond.
Tijdens de derde en laatste stap word je verder wakker gemaakt met een aangenaam muziekje. Als je nog niet klaar bent om wakker te worden dan is er een snooze knop die het ganse proces 10 minuten later zal herhalen.

Je kunt Sensorwake Trio nog steeds bestellen op Kickstarter vanaf $59 inclusief 2 geurcartridges. De animo rond de campagne was behoorlijk groot want het doel van ca $25.000 werd inmiddels 6 maal overschreven. Verzending van de bestellingen is voor zien voor november 2018.

Zoals steeds is de nodige terughoudendheid bij crowdfunding campagnes aangewezen.

Sensorwake_Trio_02.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s