Elgato wordt Eve Systems en focust op HomeKit en Domotica

Eve-Aqua.jpg

Elgato Systems, een toonaangevende fabrikant van app-compatibele lifestyle-accessoires, kondigde vandaag aan dat het haar focus exclusief zal toeleggen op Eve, de succesvolle Domotica-productenlijn. Om deze strategie te versterken verandert het zijn naam in Eve Systems.

Elgato Gaming, de streaming-accessoire-divisie van het bedrijf, wordt verkocht aan Corsair, de toonaangevende fabrikant van gamingapparatuur en gaat verder als een apart merk.

Eve Systems gaat in de toekomst de focus nog meer leggen op het ontwikkelen van HomeKit-accessoires wat in feite neerkomt op het verder zetten van de weg die het bedrijf de laatste jaren met succes was ingeslagen.

Van het aansturen en automatiseren van apparaten en tot het bewaken van je woning en de tuin, elk Eve-accessoire biedt hiervoor unieke functies en toepassingen die je kunt aansturen met een iPhone, iPad of Apple Watch. Eve-accessoires zijn volledig draadloos dankzij Bluetooth-technologie op low energy.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s