Velux Active is een slim raam- en ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezondere leefomgeving

 

Velux_Active

Begin dit jaar kondigden de Franse tech startup Netatmo, dat slimme producten ontwikkelt, en de alom gekende dakraamfabricant Velux een gezamenlijke samenwerking aan om slimme raam- en ventielatiesystemen op de markt te brengen.

Deze samenwerking resulteert nu in het sensor-gebaseerde Velux Active: een slim systeem voor raamautomatisering en ventilatiesysteem voor diverse types van dakramen. Slimme sensoren controleren de temperatuur, vochtigheid en C02 niveau’s om zo de dakramen te bedienen en te zorgen voor een gezondere binnenomgeving. Het systeem weet ook wanneer het regent zodat de ramen op dat moment gesloten zijn om de woning te beschermen.

Uiteraard kan je het Velux Active systeem ook aansturen via een iOS- en Android App op je Smartphone zodat je te allen tijde volledige controle hebt.

Velux Active komt nog dit jaar op de markt en de installatie is makkelijk en eenvoudig. Volgens de informatie die nu beschikbaar is  komt er een ‘Startpack’ aan 208 Euro excl. BTW dat bestaat uit 3 elementen: een klimaatsensor die de leefomgeving in je woning controleer, een vertrekschakelaar om in te schakelen bij het verlaten van de woning en een hub die de informatie via WiFi doorstuurt.

VELUX-ACTIVE.png

Belangrijkste functies en kenmerken:

  • Spraaksturing met Siri
  • Werkt met Apple HomeKit
  • Bedien via smartphone app en controleer real-time sensorgegevens en status van het ram
  • Ramen, luiken en luifels: werkt met volledig VELUX INTEGRA gamma
  • Klimaatcontrole pakket: inclusief indoor klimaatsensor, een vertrekschakelaar en een gateway die verbonden is met het Internet
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s