Lang aangekondigde Foscam E1 draadloze camera op batterijen eindelijk te koop

foscam_E1.jpg

Foscam heeft na vele maanden eindelijk zijn compacte draadloze camera E1 op de markt losgelaten

De Foscam E1 is een Full HD, draadloze IP-camera voor binnen en buiten. Je installeert de camera eenvoudig via plug&play. De houder voor aan de wand, is magnetisch waardoor je de IP-camera eenvoudig op de wand klikt en in elke gewenste positie zet.

De camera is compatibel met je smartphone (iOS en Android). Via het meegeleverde basisstation staat de camera met de router in verbinding. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede verbinding.

Beeldmateriaal sla je op in de gratis cloud (tot 1 GB). De geschiedenis wordt tot 7 dagen bewaard. Een passieve infrarood-sensor detecteert bewegende (warmte)objecten, zoals mensen en dieren.

Via een push-notificatie wordt jij op afstand op de hoogte gebracht. Verder is het mogelijk om live iets te zeggen dankzij de ingebouwde tweewegcommunicatie.

Het prijskaartje is echt wel fors te noemen met 299,95 Euro. Er zijn op de markt echt wel alternatieven te vinden met vergelijkbare specs aan een significant lagere prijs. De E1is te koop bij diverse Europese webshops waaronder Coolblue en Bol.com.

foscam_E1_01

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s