Britse startup i-box koppelt nieuwe technologieën aan retro design in nieuwe luidspreker Century

i-box_century.png

i-box is een jonge Brits startup die consumentenelektronica ontwikkelt die volop de allernieuwste technologieën omarmt en integreert in zijn producten. Zo maakten we in ons vorige artikel melding van de slimme luidspreker Ellipsis die zonder kabel rechtstreeks op een stopcontact wordt aangesloten.

Begin september komt i-box met alweer een nieuw product op de markt. De i-box Century is een WiFi Bluetooth luidspreker met internet radio in een aantrekkelijk strak retro-design. Ingebouwde microfoons zorgen voor handsfree spraakbediening vanaf de andere kant van de kamer, zelfs terwijl de Century muziek speelt.

Century kan worden bestuurd met de stem of de bijbehorende app. Luister naar radiostations of speel muziek af van je favoriete streamingdienst, vraag het laatste nieuws en weerbericht op en je kunt er zelfs compatibele Domotica-apparaten mee aansturen.

i-box_century_01.pngJe kunt tot 8 Century luidsprekers met elkaar verbinden om zo een multi-room systeem te creëren. Speel je favoriete songs, artiesten of afspeellijsten af in één kamer, in verschillende kamers of alle kamers.

Krijg toegang tot Amazon Alexa, muziekdiensten, nieuws en Domotica-functies via WiFi, stream direct vanaf je smartphone of tablet via Bluetooth of sluit een extern muziekapparaat aan met een aux-kabel.

Belangrijkste Specs:

  • 16 Watt stereo-geluid.
  • Werkt met Amazon Music, Spotify, Pandora (enkel in USA), Apple Music en Internet Radio.
  • Multi-room functie waarbij je tot 8 Century luidsprekers met elkaar kunt verbinden om muziek te luisteren doorheen je complete woning.
  • Gebruik Amazon Alexa om nieuws op te vragen, het weer te checken, games te spelen en toegang te krijgen tot meer dan 25.000 skills.
  • Aansturing met je stem van Domotica-apparaten die compatibel zijn met Amazon.
  • Beschikbaar in 3 kleuren: antraciet, steen blauw en crème.

i-box Century is voorlopig enkel te koop voor UK-klanten op de website van i-box vanaf eind augustus voor £129,99 of voor omgerekend ca 145,00 Euro. We konden voorlopig niet achterhalen wanneer de Century te koop zou zijn in de rest van Europa.

i-box_century_02.jpg

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s