Nieuw! SENS8 LightCam met ingebouwde verlichting om de donkerste plekjes te verlichten en te bewaken

SENS8_Licght_Cam_02

Na de futuristisch uitziende SENS8 Security Camera die eerder het levenslicht zag komt van het bedrijf met dezelfde naam nu een compacte outdoor beveiligingscamera met ingebouwd bewakingslicht: SENS8 Light Cam.

Met deze nieuwe bewakingscamera combineer je de voordelen van een bewakingscamera en een bewakingslamp met bewegingsdetectie. Dit apparaat bewaakt je woning in HD Video en zorgt ervoor dat elk donker plekje verlicht wordt. Het beschikt tevens over een ingebouwde sirene die in werking treedt bij verdachte activiteit.

Al deze functies kun je aansturen en beheren vanaf je smartphone of tablet. Op die manier ga je van huis weg met een gerust gevoel en bovendien beschikt de SENS8 app over nog heel wat interessante aanpasbare opties. Je kunt makkelijk verschillende SENS8 apparaten aansturen of deze delen met andere familieleden of vrienden vanaf je smartphone.

SENS8_Light_Cam_01

Interessant is het rechtstreeks uploaden van videobeelden naar je Dropbox of Google Drive zonder dat je een abonnement op een cloudopslagdienst hoeft te nemen. Je kunt er tevens voor kiezen om videobeelden lokaal op te slaan waarbij je 800 clips in 1080p kunt opslaan zonder dat je geheugen van de SD-kaart hoeft in te nemen.

En in geval van onraad kan je dankzij de 2-wegs audio van SENS8 praten met eenieder die zich in de buurt van de camera bevindt. Zo weet je exact wat er gaande is en kan je onmiddellijk de gepaste actie ondernemen.

Op dit moment loopt er  een crowdfunding campagne op Indiegogo. Zoals steeds bij dit soort campagnes adviseren we om de nodige terughoudendheid aan de dag te leggen. Al vermoeden we dat het hier wel snor gezien de vorige, succesvolle campagne van SENS8 die op een correcte wijze werd afgesloten en afgehandeld.

Op Indiegogo kun je instappen vanaf $69 met verwachte verzending vanaf oktober 2018. Een zachte prijs voor een eenvoudig te installeren bewakingscamera met een hele resem sterke eigenschappen.

Belangrijkste eigenschappen/functies:

  • 800-lumen licht met bewegingsdetectie
  • Ingebouwd geheugen
  • IP65 waterdichte behuizing
  • 1080p camera met nachtzicht
  • 95db ingebouwde sirene
  • Ingebouwde PIR-sensor
  • iOS-/Android app
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s