Garagepoorten worden steeds functioneler en ‘slimmer’

08222018liftmaster-1-1024x734.jpg

Vaak gebeurt de toegang tot de woning via de garagepoort. Ikzelf ga thuis binnen altijd via de garagepoort en dan is het handig dat die snel en automatisch open en dicht gaat.

De nieuwe generatie garagepoorten biedt dan ook vaak meer functionaliteit dan het eenvoudig open- en dichtgaan en maakt vaak integraal deel uit van de #slimmewoning en het geïnstalleerde Domotica Systeem

De LiftMaster WLED Garagepoortopener is uitgerust met krachtige LED-lichten om de ganse garage te verlichten met een forse 3.100 lumens. De ingebouwde WiFi en het LiftMaster’s myQ platform geven gebruikers de mogelijkheid om de garagepoort te openen en te sluiten van eender waar met de smartphone. Zo word je bvb ook op de hoogte gebracht wanneer één van de kinderen de garagepoort heeft laten open staan.

De Liftmaster WLED Garagepoortopener kan ook samenwerken met andere slimme apparaten. En de backup batterij zorgt ervoor dat de poort gewoon verder blijft functioneren in geval de elektriciteit uitvalt zodat je altijd binnen en buiten kunt met de wagen.

Advertenties

One comment

  1. Interessant dat een garagepoort zo slim kan worden. Ik kan me voorstellen dat het een angst is dat de elektriciteit uitvalt. goed daarom dat er zo’n backup batterij is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s