Tado lanceert V3+ Thermostaat die ook voor gezondere lucht moet zorgen

TadoV3+.jpg

Tado, de Duitse slimme thermostaatspecialist, heeft zopas de nieuwe V3+ Thermostaat op de markt losgelaten. De Tado V3+ regelt niet alleen de temperatuur in je #slimmewoning, maar ook moet zorgen voor een betere luchtkwaliteit.

De Air Comfort Skill van de V3+ thermostaat verwerkt de gegevens van de binnentemperatuur, luchtversheid, het aantal aanwezige personen en het weer buiten om op die manier suggesties te bieden voor het verbeteren van de woonomgeving.

Naast het aanpassen van de temperatuur in de woning kan deze nieuwe functie je vertellen om de ramen te openen en voor hoe lang, op basis van de aanwezige luchtkwaliteit. Het kan je ook adviseren om de ramen in een bepaalde ruimte te openen.

Een dynamische luchtstroom zorgt voor frisheid en schone lucht en is belangrijk voor je algemene gezondheid. Volgens Tado maken automatische adviezen je niet alleen comfortabel, maar vermindert het ook de kans dat je wordt blootgesteld aan schimmels en helpt het om beter te slapen.

Met uitzondering van de Air Comfort Skill, behoudt het V3+ model alle functies van het vorige model, inclusief geofencing, detectie van open ramen, geplande acties en rapportering.

Tado heeft ook zijn mobiele app voor deze nieuwe thermostaat een nieuwe design gegeven. De nieuwe app biedt een meer individuele gebruikerservaring, waardoor gebruikers alleen die functies kunnen activeren die ze wensen en kan je met de app ook jaarlijks onderhoud en reparatie aan je verwarmingsketele inplannen en kan je je abonneren op diverse automatiseringsfuncties.

Tado beweert dat hun slimme thermostaten de jaarlijkse verwarmingskosten met 31% kunnen verlagen, wat ongeveer overeenkomt met de prijs van de thermostaat. Als de thermostaat niet aan die belofte voldoet, dan biedt Tado in het eerste jaar een niet-goed-geld-terug-garantie. En je hoeft geen redenen op te geven voor een terugbetaling.

De V3+ Thermostaat werkt met alle slimme domoticaplatformen, inclusief Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant. De Tado V3+ is verkrijgbaar voor €199,99 en is in Europa te koop bij een heel reeks webshops.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s