Met je stem de temperatuur aanpassen dankzij de nieuwe toepassing van Olisto

Olist_Toon.png

Het Nederlandse Olisto is een IoT softwarebedrijf dat slimme apparaten en diensten met elkaar verbindt. Inmiddels maken reeds meer dan 40 partijen gebruik van de Olisto-diensten waaronder Toon, Nest, Philips, Sonos, Honeywell, KaKu,…

Olisto is een SaaS-oplossing die het eenvoudig maakt om slimme verbindingen te integreren in je eigen app. Van spraakcommando’s tot locatiegebaseerde diensten of de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten te bedienen vanuit je eigen app.

Het bedrijf heeft nu een integratie ontwikkeld waarmee je je Toon thermostaat en slimme stekkers kunt bedienen via Google Home.

Gebruikers van de Toon thermostaat hebben voortaan nog maar enkel hun stem nodig om de temperatuur in huis te regelen. Olisto heeft Toon namelijk gekoppeld aan Google Home. Met deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers met simpele spraakcommando’s de temperatuur van de verwarming hoger of lager zetten. Ook is het mogelijk slimme stekkers aan of uit te schakelen. Of bij vertrek van huis alle apparaten in een keer uit te schakelen.

Voor meer informatie en de spraakcommando’s zie de uitleg van Olisto -> https://olisto.com/maak-je-toon-nog-slimmer-met-google-home/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s