Ring van Amazon lanceert 2 nieuwe slimme DIY beveiligingscamera’s

145805-smart-home-news-new-ring-stick-up-cam-coming-later-this-year-image1-vin5eyamwf

Ring, het bedrijf dat vooral bekend is van slimme beveiligingscamera’s en deurbellen en eigendom is van Amazon, heeft 2 nieuwe Stick Up Cams gelanceerd?

De nieuwe camera’s zijn beschikbaar in 2 versies: een bekabelde versie en eentje die gevoed wordt door batterijen. De eerste is onmiddellijk beschikbaar en de tweede zou einde van het jaar te koop zijn. Beide hebben een prijskaartje van 199 Euro

Beide zijn 1080p camera’s met tweewegscommunicatie. Wanneer beweging wordt gedetecteerd krijg je een melding op je smartphone, tablet of computer via de Ring app voor iOS, Android, Windows 10 of Mac.

Er is een sirene aan boord die moet helpen om inbrekers af te schrikken en je kan deze ook activeren vanop afstand. Interessant is ook dat je bewegingszones kunt instellen op beide camera’s.

Dankzij Alexa kunnen deze nieuwe Ring camera’s samenwerken met de verschillende Echo Luidsprekers. Zo kun je livebeelden van de camera bekijken op bvb een Echo Show. Alexa-integratie is echter voorzien voor een later stadium. Toch wel een minpuntje.

De nieuwe Ring Stick Up Cam Wired is  te koop op Ring.com en Amazon.de. De Ring Stick Up Cam Battery wordt later op de markt gebracht. Beide camera’s zijn te koop voor 199 Euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s