Nieuwe Arlo Ultra Beveiligingscamera heeft met 4K en kijkhoek van 180° oog voor het kleinste detail

Arlo_Ultra_03.png

Hou je woning in de gaten met deze nieuwe Arlo Ultra 4K draadloze beveiligingscamera. Dankzij de 4K HDR beeldkwaliteit mist deze camera geen enkel detail en kan je inzoomen op kleine zaken als woordjes, kledij, nummerplaten, enz…

De Arlo Camera heeft ook een indrukwekkende kijkhoek van wel 180° waardoor je in één oogopslag je complete eigendom of woning kunt bewaken.

Bovendien is deze camera niet alleen ontworpen om je woning in de gaten te houden, maar ook om ongenode gasten af te schrikken. Daartoe is de Arlo Ultra uitgerust met een krachtig lamp die wordt geactiveerd wanneer beweging wordt opgemerkt.

Dankzij deze krachtige ingebouwde lamp kan je de beelden in kleur zien in plaats van in standaard zwart/wit.

Als klap op de vuurpijl past de Arlo Ultra Camera zich automatisch aan bewegingen aan en stelt het automatisch het beeld scherp op wat belangrijk is.

Installatie is eenvoudig en je kunt de Ultra Camera zowat overal installeren dankzij de verschillende WiFi en draadloze opties. En je kunt deze weerbestendige camera ook buiten installeren om in de gaten te houden wat er zich rondom je woning afspeelt.

De Arlo Ultra wordt in de markt gezet aan het forse prijskaartje van 399,99 dollar. Naar ons oordeel een te fors prijskaartje. Voor dat bedrag krijg je een Ultra camera, Hub en een jaarabonnement dat je toelaat om 30 dagen terug de te gaan in je cloud feed. Een Europese prijs en lanceringsdatum voor Europa werd nog niet vrijgegeven.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s