Eerste slimme deurbel van Netatmo maakt Domotica gamma completer

Netatmo_Smart_Video_Doorbell.png

Netatmo, fabricant van design Domotica producten, heeft zopas een nieuwe Slimme Video Deurbel voorgesteld.

Met deze Slimme Video Deurbel weet je op elk moment wie er aanbelt aan je voordeur, zelfs wanneer je niet thuis bent. Deze Slimme Video Deurbel waarschuwt je ook als er mensen op verdachte wijze aan je woning rondhangen.

Volgens Netatmo is het de eerste deurbel die werkt met Apple HomeKit™ en die je kunt aansturen met de Apple Home-app of via spraaksturing met Siri®.

Op de CES2019 die momenteel loopt in Las Vegas kreeg deze Video Deurbel een Innovation Award in de categorie ‘Home Appliances’.

Hoe werkt deze deurbel nu? Wanneer iemand aanbelt, ontvang je een videogesprek op je smartphone en kan je de bezoeker zien. Je kunt een gesprek starten vanaf je smartphone, ongeacht of je thuis bent, op kantoor of aan de andere kant van de wereld.

Verbeterde beveiliging rondom je woning

De Slimme Video Deurbel van Netatmo beschermt je woning tegen indringers en zorgt zo voor een veilig gevoel bij verdachte activiteiten. De Netatmo Deurbel maakt daarvoor gebruik van persoonsherkenning zodat je in realtime weet wanneer iemand in de omgeving van de deurbel rondhangt. Je ontvangt een melding ‘Persoon gedetecteerd’ op je smartphone en er wordt tevens een video van de gebeurtenis opgenomen.

Dmv de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je de indringer toespreken en afschrikken.

En de sabotagefunctie waarschuwt je wanneer iemand de deurbel probeert te deactiveren of te saboteren.

Volledig aanpasbare slimme meldingen

De instellingen van de Netatmo Deurbel kun je volledig aanpassen. Je kunt meldingen en opnames uitschakelen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Ook kun je specifieke waarschuwingszones instellen zoals bvb ‘oprijlaan’. De Slimme Deurbel waarschuwt je dan wanneer er in die zone iets gebeurt.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit voor bescherming overdag en ’s nachts

De Slimme Deurbel beschikt over een 1080p Full HD-camera met een 160°-graden groothoeklens voor optimale beeldkwaliteit.

De HDR-functie van de camera past zich aan bij plotselinge veranderingen in lichtintensiteit zodat je steeds optimaal beeld hebt ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij deze functie zijn gezichten steeds helder herkenbaar, ook in het zonlicht. En met behulp van infrarood nachtzicht kun je de bezoeker zelfs in totale duisternis zien.

Eenvoudig je bestaande deurbel vervangen

De Netatmo Slimme Video Deurbel is snel en eenvoudig te installeren en vereist geen professionele hulp. Je vervangt gewoon je bestaande deurbel en maakt verbinding met de WiFi in je woning. De deurbel werkt met alle elektrische installaties, van 8-24V tot 230V.

Geen abonnement en respect voor privacy

De Slimme Deurbel wordt standaard geleverd met alle functies, inclusief video-opslag. Je hoeft geen abonnement af te sluiten en er zijn geen verborgen of extra kosten die je hoeft te voorzien.

Video’s en de oproepgeschiedenis van de deurbel worden lokaal opgeslagen op een interne micro SD-kaart. Je kunt deze data automatisch laten overdragen en archiveren op je Dropbox-account of persoonlijke FTP-server.

De deurbel maakt gebruik van end-to-end encryptie voor een beveiligde overdracht van gegevens naar je smartphone. Dit garandeert het hoogste niveau van bescherming.

Compatibiliteit met stemgestuurde en interconnectiviteits platformen

Volgens Netatmo is de Slimme Video Deurbel de eerste die werkt met Apple HomeKit. Hiermee ontvang je een notificatie wanneer iemand aanbelt, kun je de beelden bekijken in de Home app of aan Siri vragen wie er voor de deur staat. Ook kun je via de Home app de slimme deurbel verbinden met andere producten in je woning die gekoppeld zijn aan Apple HomeKit. Zo kan bvb de  buitenverlichting automatisch worden ingeschakeld om een potentiële indringer af te schrikken.

De Netatmo deurbel werkt ook met IFTTT, een platform dat verschillende apps, aangesloten apparaten en webservices met elkaar verbindt.

Stijlvol ontwerp en weersbestendig

Dankzij het compacte en stijlvolle ontwerp past de Slimme Videodeurbel perfect bij de ingang van zowat elke woning.

Met de HZO-technologie, een innovatieve nanofilm, is de Deurbel bestand tegen alle weersomstandigheden en tegen stof & vuil.

De Netatmo Smart Video Deurbel is beschikbaar in de tweede helft van 2019. De prijs is op dit moment nog niet bekend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s