FIBARO onthult vier nieuwe producten tijdens CES2019 in Las Vegas

fibaro-w-las-vegas-1400x600-e1546939791240-1028x514

Op ’s werelds grootste technologiebeurs, de CES 2019 in Las Vegas vorige week, waren naar jaarlijkse gewoonte de grote namen en merken afgezakt om hun nieuwe producten en technologieën aan de wereld kenbaar te maken. De meest innovatieve producten worden bekroond met de titel: “CES Innovation Awards Honoree”. Fibaro schoot meteen tweemaal in de roos door met 2 awards aan de haal te gaan: FIBARO Smart Implant en FIBARO Home Center.

fibaro_smart_implantFIBARO Smart Implant is een apparaat waarmee elk apparaat als slim element geïntegreerd kan worden binnen het FIBARO Smart Home systeem. Een klassieke draaitafel, versterker, ouderwets koffiezetapparaat en andere ‘retro’ apparatuur kunnen aangestuurd worden via een mobiele app. Het enige wat nodig is, is het toevoegen van de Smart Implant. In september was de Smart Implant ook al op de IFA in Berlijn te bezichtigen.

FIBARO Home Center is de nieuwe mobiele app voor het FIBARO Smart Home systeem. De grootste voordelen van de vernieuwde app is de overzichtelijke interface en het gebruiksgemak. Daarnaast is de app uitgerust met machine learning, dit zorgt voor nieuwe, ongekende mogelijkheden voor FIBARO systeem gebruikers. Gebruikers hebben de toegang tot een slimme assistant die hun dagelijks gedrag en gewoontes leert kennen en vervolgens specifieke acties voorstelt met betrekking tot de slimme apparaten in de woning op basis van behoeften en leefgewoonten van de gebruiker.

FIBARO Walli is een nieuw en compleet schakelaarprogramma dat zorgt voor de verbinding tussen slimme en klassieke apparaten en elke woning verandert in een #slimmewoning. Het portfolio omvat een volledig assortiment apparaten waarmee de gebruikers de visuele consistentie en esthetisch design in hun woning kunnen behouden. Met Walli kunnen gebruikers dagelijks besparen op de energierekening door het verminderen van elektriciteitsverbruik, geautomatiseerde verlichting en slimme uitschakeling van standby apparaten. De gloednieuwe productlijn bestaande uit schakelaars en stekkerdozen zijn een perfecte oplossing voor bouw- en vastgoed ontwikkelaars.

fibaro_walli

FIBARO Rainbow Controller van FIBARO is een apparaat dat beschikbaar is als set (inclusief twee meter LED Strip, controller en voedingsadapter) en als losse controller voor Apple HomeKit. Met de Rainbow Controller kun je lichtintensiteit, kleur en warmteschaal van verlichting bedienen. Eén van de opvallendste functies zijn de licht animaties die je kan gebruiken. Het product is gericht op Apple gebruikers en ondersteunt zowel iOS en MacOS.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s