Un Posto al sole, aflevering 29 juni: Clara op een kruispunt, Roberto vernietigd voor Marina

Un Posto al sole, aflevering 29 juni: Clara op een kruispunt, Roberto vernietigd voor Marina

Hoge spanning in de afleveringen van Un posto al sole , nadat Lara haar baby heeft verloren en de waarheid voor Roberto verbergt . Wat gaat hij nu uitvinden om bij Ferri te logeren? De previews van de nieuwe aflevering van Upas op woensdag 29 juni 2022 uitgezonden op Rai 3 om 20.45 uur en in herhaling op RaiPlay werpen ook hier licht op.

Maar het zijn niet alleen de leugens van Lara die de aandacht van de kijkers levend houden. Susanna moet stage lopen en heeft mogelijk nog te maken met Nicotera, wat Niko erg dwars zit.

En dan is er Clara, die een heel moeilijke beslissing moet nemen over haar vader.

De keuze om een ​​religieus pad te bewandelen lijkt niemand te overtuigen. Hieronder de plot van de nieuwe aflevering van morgen.

A Place in the Sun aflevering 5978 van woensdag 29 juni 2022

Lara zag een bloedvlek op de lakens en probeerde kalm te blijven voor Roberto’s indringende vragen, die haar bleek en pijn zag. Na in het ziekenhuis te hebben gelegen, de trieste waarheid: ze verloor de baby.

Lara heeft echter besloten niets aan Roberto te onthullen. Toen ze naar huis terugkeerde, haalde ze diep adem en gedroeg zich alsof er niets was gebeurd. Ze bedroog Ferri en vertelde hem hoe beschermd ze zich voelt.

Jammer dat Roberto zijn liefde verklaarde aan Marina die echter geen stap naar hem toe deed, hem alleen maar lang in de ogen keek en wegliep.

 

In de aflevering van Un Posto al sole morgen zullen we Roberto veel zien lijden onder zijn sentimentele situatie, zich niet bewust van wat er met Lara is gebeurd.

Ondertussen vreest Niko dat Susanna hem zal verraden , aangezien hij stage moet lopen in contact met een collega uit Nicotera.

 

Clara moet een beslissing nemen, anticipaties Een plek in de zon

Als we doorgaan met de previews van de aflevering van morgen, zullen we zien dat Riccardo wordt gestoord door Michele’s emotionele afstand. Rossella zal proberen als tussenpersoon op te treden en de spanning tot een minimum te beperken.

Ondertussen worstelen de twee kinderen van Palazzo Palladini met hun eerste liefdeservaringen.

Als Jimmy alleen maar aan zijn Cristina denkt, heeft Bianca een idee om Antonello op te laten vallen.

Wee Clara, die moet beslissen of ze de brief wil openen die haar vader Mariano haar heeft gestuurd. Misschien vindt ze het helemaal niet leuk wat ze leest.

Komt Roberto erachter dat Lara de baby heeft verloren?

Ogen op Lara die, meedogenloos, Silvana kan laten ontslaan . Nou ja, want de slimme Martinelli moet nu verbergen dat ze haar baby heeft verloren en kan niet toestaan ​​dat iemand haar plan verpest.

Precies om deze reden zal Lara er alles aan doen om Roberto te laten geloven dat ze nog steeds zwanger is. Volgens de verwachtingen zal hij slagen en zal Ferri zich niet bewust blijven van het gekke plan dat zijn onwelkome gast aan het voorbereiden is.